DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws 10jaar Contact Visie Privacy Aanmelden

 

TransIP neemt IT-Ernity volledig over
Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V., de internetsolutions-provider waar DDS, Signet, VDX, Proserve, CloudVPS en Webstekker onder vallen. Zie het persbericht voor meer informatie..
Nieuwe versie roundcube webmail online.
We hebben een nieuwe versie van roundcube online gezet. Nieuwe features en verbeteringen zijn: PGP Support, drag en drop attachments en verbeterde zoek mogelijkheden.
.amsterdam - Het nieuwe domein van Amsterdam, voor Amsterdammers
.amsterdam is het domein voor Amsterdam. Dus wil je naast .nl een lokale extensie voor je domein? Kies dan voor .amsterdam!

Dus heb jij in Amsterdam een bedrijf, winkel, rondvaartboot, fietsverhuur, museum, park, kroeg, foodtruck, kermis, festival of evenement? Laat zien dat je een Amsterdammer bent en registreer jouw plek op het internet.

Lees hier alles over het .amsterdam domein...

DDS Glasvezel internet en bellen..

DDS biedt Glasvezel internet & Bellen aan in regio Gouda (Gouda, Boskoop, Driebruggen, Gouderak, Lekkerkerk, Lopik, Moordrecht, Ouderkerk a/d IJssel, Oudewater, Papekop, Polsbroek, Reeuwijk, Snelrewaard en Stolwijk)

Het pakket bestaat uit snel internet (100, 250 of 1.000 Mbit/s up en down) en voordelig bellen (vanaf 5 cent per minuut).

Doe nu de postcodecheck en zie of glasvezel straks ook op jouw adres beschikbaar is.

Meer informatie en postcodecheck...

Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens

DDS stopt met bewaren.
Woensdag 11 maart heeft de rechter de Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens buiten werking gesteld. Dit houdt in dat providers niet langer door de overheid verplicht worden om metadata over internet- mail- en telefoongegevens van klanten op te slaan. Hierop is DDS gestopt met het ongericht bewaren van privacy-gevoelige informatie.

Mag nu alles weg?
Wij zijn in afwachting van een definitieve uitspraak wanneer - in het kader van deze wet verzamelde data - vernietigd kan worden. Wij bewaren alleen gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van een klantadministratie en het verlenen van technische ondersteuning. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen uit de Wet bescherming persoonsgegevens. Overigens blijft de bevoegdheid van het OM om informatie te vorderen voorlopig wel bestaan.

DDS Introduceert VDSL Vectoring.
De uitrol van vectoring is gestart. Steeds meer wijkcentrales worden hier nu voor ingericht. Met DDS ADSL 80 heb je een VDSL verbinding met een downloadsnelheid van max 80 Mbps en een uploadsnelheid van max 8 Mbps voor slechts € 24,00 per maand (incl btw).
Meer informatie en postcodecheck...
DDS Introduceert VDSL.
Met DDS ADSL 50 heb je een VDSL verbinding met een downloadsnelheid van max 50 Mbps en een uploadsnelheid van max 5 Mbps voor slechts € 22,50 per maand (incl btw). Geen 'verborgen' aansluit of afsluit kosten.
Meer informatie...
Let op: Phishing pogingen
Onlangs zijn er grote aantallen e-mail berichten verstuurd naar DDS klanten die tot doel hadden je gebruikersnaam en wachtwoord te achterhalen (ook wel phishing genoemd). Dit soort mailtjes zijn NIET van ons afkomstig . En we raden je aan deze bij ontvangst direct te verwijderen (of als spam via de webmail te rapporteren) en vooral niet te beantwoorden. Heb je toch gebruikersgegevens afgestaan per e-mail dan raden we je aan om onmiddelijk je wachtwoord te wijzigen in accountbeheer, en even contact met ons op te nemen.
Online HTML Editor in Vdrive
Toegevoegd aan DDS Vdrive is de mogelijkheid om html pagina's te bewerken met een online html editor. Je kunt dus in het vervolg vanaf iedere locatie met internettoegang je site aanpassen. Ook kun je nieuwe html pagina's aanmaken vanuit je vdrive. Gastgebruikers die schrijfrechten hebben in een map kunnen eveneens gebruik maken van de editor functie.
Gratis virusscanning op e-mail
DDS biedt nu ook gratis virusscanning. Dit betekent dat alle e-mail die je ontvangt op je DDS e-mailadres eerst door een virusfilter gaat op de DDS server. Met virusscanning wordt het DDS basispakket nog completer. Het DDS virusfilter is gratis net als het DDS spamfilter. Meer info over virusscanning
DDS Domeinnaamregistratie
DDS biedt de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Met je eigen domeinnaam ben je bereikbaar per e-mail op alles@jouwdomein.nl en je website is dan bereikbaar op www.jouwdomein.nl

Als je een domein bij DDS registreert krijg je het eerste jaar 10 euro korting. Je betaalt voor een .nl domein dus slechts € 9,00 voor het eerste jaar!

Registreren van een domeinnaam kan hier...

Meer informatie...
@dds.nl

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©